E-TWİNNİNG ULUSAL KALİTE ETİKETLERİMİZ

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Boyunca Yürüttüğümüz eTwinning Projeleri Sonucunda Öğretmenlerimize Ulusal Kalite Etiketi Ödülleri Verildi.Kuruculuğunu Okul Müdürümüz İhsan Homan'ın Yaptığı 'Biraz Oyun Biraz Taktik, Eğlence Dolu Matematik'  Projesi İle Okul Müdürümüz ve  Zeynep Yıldırım Öğretmenimiz ,Kuruculuğunu eTwinning okul Kordinatör öğretmenimiz Elçin Duru Esin'in Yaptığı; 'Sihirli Sözcükler' ,'EKYA', 'Zaman Yolculuğu', 'Güzel Çevrem', 'Pu Keşifte' ,'Recycle Reuse Connect The Life' Projeleri İle Okul Müdürümüz ve  Elçin Duru Esin,  Nevin Demir ,Arzu Ata Yersel . Ebru Özalp Ceylan, İbrahim Sezer, Şule Şimşek Öğretmenlerimiz,Kuruculuğunu okul rehber Öğretmenimiz Dilvin Tan'ın Yaptığı 'Teknolojiye Bağlı Ol ,Bağımlı Olma' Projesi İle Dilvin Tan Öğretmenimiz Ulusal Kalite Etiketi Ödülü İle Ödüllendirildi.Projelerde Emeği Geçen Tüm Öğretmen Ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

10.08.2022 239