OKULUMUZ ANA SINIFI VE BİRİNCİ SINIF KAYIT DUYURUSU

24.08.2023 228

OKULUMUZ KAYIT BÖLGESİNDE OLUP KAYIT HAKKI ELDE EDEN ÖĞRENCİ VELİLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME;

ANA SINIFLARI İÇİN:

1. Öğrencinizin okulumuz kayıt bölgesinde olup olmadığını kişisel e-devlet şifreniz ile e-devlet sayfasından kontrol etmeniz gerekmektedir.

2. Yaptığınız sorgulamada öğrencinizin kayıt yaptırabileceği okul, "Abdulkadir Tutaşı İlkokulu Ana Sınıfı" olarak görünüyor ise en kısa zamanda KESİN KAYIT yapmak için okul idaresine uğrayınız.

3. Okul idaresinden alacağınız Ana Sınıfı Öğrenci Kayıt Bilgi Formunu doldurup tekrar okul idaresine teslim etmeniz gerekmektedir.

4. Ana Sınıfı Öğrenci Kayıt Bilgi Formunu doldurup okul idaresine teslim ettikten sonra öğrenciniz kesin kayıt altına alınmış olacaktır.

BİRİNCİ SINIFLAR İÇİN;

2. Yaptığınız sorgulamada öğrencinizin kayıt yaptırabileceği okul, "Abdulkadir Tutaşı İlkokulu" olarak görünüyor ise en kısa zamanda öğrencinizin okulumuz aday kayıtta isminin yer alıp almadığını kontrol etmek için okul idaresine uğramanız veya telefon ile bilgi almanız gerekmektedir. (Okul Tel No: 0 482 212 76 37).

3. Okul idaresinden, öğrenci isminiz aday kayıtlarımız arasında bulunmaktadır cevabını aldıktan sonra herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

4. Birinci sınıflar için veliden beyan ettiği adreste oturup oturmadığına dair veli adına(anne veya baba) doğal gaz, su ve elektrik faturası/ aboneliği talep edilecektir.

5. Öğrenci sınıfları Ağustos ayının son haftasında velilere açık olacak şekilde BİLGİSAYAR KURASI YÖNTEMİ ile belirlenecektir.

6. Kura kesin tarihi okulumuz internet sayfası ve sosyal medya hesaplarımızdan en az 1 hafta öncesinden ilan edilecektir.

TÜM VELİ ADAYLARIMIZA ÖNEMLE DUYURULUR...

ATİ YÖNETİM

24-08-2023