KADROMUZ

İhsan HOMAN - Okul Müdürü

Marmara Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 2007 yılında mezun olan HOMAN, İkinci Üniversite kapsamında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümünden 2016 yılında mezun olup, şu anda Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bilgi Yönetimi Bölümü 1. Sınıfında eğitimine devam etmektedir. Bilişim alanında çeşitli çalışmalar yapmanın yanında özellikle Microsoft Office(Word, Excel, PowerPoint, Access) Programları konusunda kendini geliştirmiştir. İleri Düzey Microsoft Excel ve Visual Basic bilgisi ile okul idarecileri için çok sayıda Excel tabanlı programlar hazırlamıştır. Metal model araba merakı ve koleksiyonu olan HOMAN evli ve bir çocuk babasıdır.

• 2007-2011 yılları arasında Mardin-Kızıltepe-Cantaşı İlköğretim Okulu-Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni,
  • 2011-2012 yılları arasında Şanlıurfa-Ceylanpınar-Ceylanpınar İMKB İlköğretim Okulu-Sınıf Öğretmeni, Müdür Yardımcısı,
  • 2012-2014 yılları arasında Mardin-Kızıltepe-İbrahim Özmen İlkokulu-Sınıf Öğretmeni,
  • 2014-2015 yılları arasında Mardin-Kızıltepe-Akdoğan İlkokulu-Müdür Yardımcısı,
  • 2015-2017 yılları arasında Mardin-Kızıltepe-Sıtkı Türkoğlu İlkokulu-Müdür Yardımcısı,
  • 2017 yılı ilk yarısı Mardin-Artuklu-13 Mart İlkokulu-Müdür Yardımcısı,
  • 25 Eylül 2017 tarihi itibariyle Mardin-Artuklu-Abdulkadir Tutaşı İlkokulu Okul Müdürlüğü görevini ifa etmeye başlamıştır.